Briefly in Dutch

Welkom bij de nummer 1 gerangschikte noorderlichtvakanties in Finland.

Wij zijn de originele toegewijde noorderlichtvakanties in Finland. De meerdaagse gewijde noorderlichtvakantie is door ons bedacht. Het is ons businessmodel. Toen we in 2014 deze tours bedachten, rechtstreeks aan klanten (jullie!) verkopen in plaats van via derden en reisbureaus, braken we volledig met de mal van de reisindustrie. Hierdoor kunnen wij onze prijzen zeer laag houden, zonder tussenpersoon. Prijzen beginnen vanaf slechts € 995 voor onze noorderlichtvakanties van 3 nachten in het weekend en slechts € 1095 voor onze noorderlichtvakanties van 4 nachten op maandag en vrijdag! Dus naast het beste reisbureau voor noorderlicht zijn we ook een van de goedkoopste!

We zijn al bijna 10 jaar op rij gerangschikt als de nummer 1 reisorganisatie in Lapland, Finland van de 250 bedrijven op TripAdvisor. We hebben bijna 800 lovende vijfsterrenrecensies, van klanten die keer op keer terugkomen. We hebben klanten die voor de 8e winter op rij terugkomen! We hebben al meerdere jaren het felbegeerde “Certificate of Excellence” ontvangen. Lees hier gerust onze reviews

Dus kom en verblijf bij ons in Utsjoki, Finland voor de absoluut beste noorderlichtvakanties! We hebben inderdaad een aantal zeer speciale noorderlichtvakanties gemaakt.

Op de uiterste noorderbreedte van 70° noorderbreedte jagen we op het noorderlicht rond officieel de noordelijkste steden van de EU. We gaan ook naar Noorwegen en af en toe zelfs naar de Barentszee, waar je in continentaal Europa gewoon niet verder naar het noorden kunt. Omdat we zo ver naar het noorden zitten, is de kans om het noorderlicht te zien aanzienlijk groter dan in de meeste andere delen van Lapland, Finland.

Omdat we aurora-jagers waren lang voordat we dit bedrijf vormden, hebben we noorderlichtvakanties samengesteld die een beetje speciaal zijn. We hebben ALLES over onze vakanties met de hand geplukt vanuit het perspectief van aurora chasers. Van de locaties, tot de huisjes, tot de activiteiten en alles daar tussenin. Vanaf het moment dat u in Ivalo uit het vliegtuig stapt, willen we uw kansen op het zien van het noorderlicht maximaliseren.

U bent dus van harte welkom om te komen logeren in een van onze prachtige huisjes in Utsjoki, Finland. De feestdagen duren 4 nachten/5 dagen van maandag tot vrijdag of u kunt kiezen voor onze 3 nachten/4 dagen vakantie die van vrijdag tot maandag loopt. Of u kunt beide combineren voor de ultieme noorderlichtvakantie van 7 nachten! Welkom in Lapland, Finland!

Comments are closed